スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |

Happy Mother's Day

JUGEMテーマ:日記・一般


Happy Mother's Day
| just for fun | 21:39 | comments(2) | - | - |

tag lagi dari Aja dan Ika

JUGEMテーマ:日記・一般


alamak tag lagi!!! makcik amat lemah kalau orang bagi kerja nih. huhuhu.
takper la... sayang kat adik2 yang suka "mengetag" :-P itewwww.... makcik buat jugak la yer....

The rules:Go to your photo folder in your computer. Go to the 6th folder of photos.go to the 6th picture in that folder.Put the picture on your blog & description of it.Invite 6 friends to join the challenge.Link them in your blog and let them know they been challenge.

dalam folder yang sama ada movie. kira movie tak masuk la yer... so kita ambik gambar jer... last year punya masa gi dinner ngan IL sempena my birthday.
mentang2 makcik "suka makanan" keluar makanan jugak kan :-P
dari kiri, sweet kuro-mame ditabur flake gold. tengah, nanohana karashi syouyu. kanan, ama ebi, boiled ebi ginnan to karashi hasami, gobou no anago maki.

kay nak bagi kat sapa pulak yer.... tengok dah ramai yang buat. ambik la sapa yang tak buat lagi. jangan malu2.
ps: Sam, alang2 buat yang sebelum ni, buat la yang ni sama :D
tag no 6
| just for fun | 20:57 | comments(0) | - | - |

kena tag.... huwaaaaa

JUGEMテーマ:日記・一般


kena tag ngan Aja nun kat Malaysia bumi tercinta

The rules:
It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun! Don't forget to post it!

1. What is your name: Hanisah
2. Four letter word: Hero
3. A boy's name: Hadi
4. A girl's name: Haruka
5. An occupation: Homemaker
6. A color: Hitam/black
7. Something you'll wear: Hadagi(lingerie in japanese)
8. A food: Hamaguri no osuimono (clam soup)
9. Something found in the bathroom: Haburashi (tooth-brush in japanese)
10. A place: Hakone
11. A reason for being late: H (wakakakakaka... tak pernah la..... :-P)
12. Something you'd shout: Henna yatsu!! (odd guy in japanese)
13. A movie title: Hana Yori Dango Final (of course kerana MatsuJun. ahahaha)
14. Something you drink: Hot Chocolate
15. A musical group: HOUND DOG
16. An animal: Harinezumi/Hedgehog
17. A street: Harumi_doori, Ginza, Tokyo
18. A type of car: Honda Fit (kami punya kaler merah :D)
19. The title of a song: Hadashi no Mirai/Happiness (mochiron Arashi)

takyah tag orang lain la yer...
tapi sapa2 yang rajin tu sila la. jangan malu2 terutama Waniey, Sam, Kak Aini :D heeeee

tag yang lagi satu buat kemudian la yer... user account yang ni takder iPhoto.
| just for fun | 16:56 | comments(7) | - | - |

my grateful

JUGEMテーマ:日記・一般


感謝の気持ちを込めてこの写真をみんなに捧げます。
今までそしてこれからも「ありがとう」

dengan berbesar hari saya ingin mengucapkan "TERIMAKASIH" kepada rakan2 dan pengunjung blog saya diatas segala sokongan. sudi2 lah terima kad dari saya ini. kalau rajin letak yer kat blog masing2. jangan malu2 ;-)
white spring

| just for fun | 11:40 | comments(4) | - | - |

S, M dan L

JUGEMテーマ:日記・一般


semalam, masa tengah tengok tv, oleh kerana dah takder tempat nak duduk atas sofa disebabkan papa baring2 sambil menelek iPod dia, mama duduk la atas kaki papa. tetiba jer si Ainin datang dan berkata, (translated) "mama dengan Yoshi ni "S" la kan papa? sikit2 suka pukul orang, boku(Ainin) dengan papa "M" sebab selalu kena dera".

Aimee yang tiba2 jeles tengok kami dok sembang ramai2 kat sofa, berlari datang dan lompat keatas dada papa sambil berkata, "Aimee wa "L" dayo@ Aimee "L" la"
gahahahahaha... semua gelak besar....
すごいいいところで話が合うなぁ・・・空気読めてます!

apa yang Aimee sebut "L" itu adalah her favorite character kat movie "L Change the World"
| just for fun | 22:09 | comments(0) | - | - |

10
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM