スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< bengkak | main | SOKUHOU >>

Masuk wad

Tunggu beberapa hari tak jugak nak keluar. Semalam kaki bengkak, mungkin dah terlebih had kot. Badan pun tak berapa sihat. Asyik letih je. SElepas bincang ngan doktor, hari ni sebentar lagi pukul 3, dah nak masuk wad. InsyaAllah, kalau tak ada apa-apa problem, esok pagi start proses delivery. Hubby akan bersama sampai selamat bersalin.
Doakan lah kami.

| pregnancy | 13:49 | comments(6) | trackbacks(0) | - |

スポンサーサイト

| - | 13:49 | - | - | - |
Comment
Rasa nak sama2 jaga K Hani kat sana tu.. dari jauh kami doakan semoga semuanya selamat.. amin. Semoga Allah sentiasa melindungi K Hani dan Ringochan
2005/06/22 6:30 PM, from lynn
nak kena jaga2 ni...
2005/06/22 10:11 PM, from fidah
alamak akak dah due baru dtg melawat...gomen ne...mudah-mudahan sumernya selamat
2005/06/23 1:50 PM, from Ha
Semoga bersalin dgn selamat.. selamat mak dan selamat juga baby..
2005/06/23 10:00 PM, from yani
selamat mak dan anak...gambatte, tekan jgn tak tekan!
2005/06/24 3:19 PM, from
kat atas tu klela, lupa nak masukkan data!
2005/06/24 3:19 PM, from halela@okinawa









Trackback
url: http://puterihani.jugem.jp/trackback/100

03
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM