スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< aku | main | 31 Ogos >>

tv

IKEMENラブラブラブIKEMEN
love this drama next IKEMEN PARADISE sebab ramai "ikemen". comel2 hensem2 buat jamu mata. あっかんべー

and this HOTARU NO HIKARI yang ni my hubby pun suka tengok.
CM version YouTube
| love | 19:08 | comments(5) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 19:08 | - | - | - |
Comment
aik!!! dah tak sedey ke...cepat sungguh pulih...oooo cuci mata yeaa...dah ada 'ultraman' kat rumah masih cuci mata dgn 'power rangers'?....hahaha....apa2 lah kak hani asal u bahagia....raya tak balik kampung ke?...
2007/08/29 10:13 PM, from Mat Gebu
salam kenal.. know hani punya url dari tan wei fen..

2007/08/30 11:55 AM, from ajzie
kena tukar mood la Mat... tak leh sedey2. nanti cepat tua..... kena senyum2 selalu... :-P


Ajzie, salam kenal. bila tu nak datang Japan?
2007/08/30 12:17 PM, from hani
kak haniiiiii.......wah...kacak2 dan comey2 leh cuci mata gak..kikikiki....bila ar agaknya kat malaysia ni nk tayang...citer bdk u ker or bdk kolej...:)...suka ar tgk dh x sedey ...cik mat mmg suka mengusik...
2007/08/30 4:16 PM, from anawahid
kak haniiiiii.......wah...kacak2 dan comey2 leh cuci mata gak..kikikiki....bila ar agaknya kat malaysia ni nk tayang...citer bdk u ker or bdk kolej...:)...suka ar tgk dh x sedey ...cik mat mmg suka mengusik...
2007/08/30 4:20 PM, from










12
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM