スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< resepi - ikan sanma masak bercuka | main | Salam Ramadhan >>

high tea

Alhamdulillah.
Hari ni dapat pergi jumpa kawan2 kat Hilton Tokyo Bay. sambil sembang2 sambil makan high tea. hari ni 5 ibu dan 5 anak. 4 ladies from Malaysia, our husband is japanese ;-) 1 lady from China with baby NyuenNyuen. kanak2 sihat membesar yang lain adalah Minori, Aimee, Erina, dan Yuuta. Minori dan Aimee hampir sama umur. Erina, Yuuta dan NyuenNyuen masih baby. semua baby comel2. cubby2. geram mama tengok tapi tak leh dokong. sebab Aimee jeles!!!! tapi aimee suka pegang2 pipi baby. balik rumah Aimee dok minta tengok gambar babies. hahahah.... pastu berkali2 minta tengok gambar Minori :D masa kat sana tadi mula2 jual mahal.... dekat nak balik, Aimee mengantuk, bad mood pulak.....

TQ so much to everyone.
To Alya, tq sbb bersusah payah arrange meeting kali ini. Have a nice trip to balik kampong for Raya.
To Yvonne, genki na akacyan wo unde kudasai ne.
To Grace, nice to meet you and Yuuta. geram sungguh tengok pipi dia, paha dia. macam sedap jer untuk digigit :D

Autumn nanti kita plan lagi yer... :-) hopefully next time ramai lagi yang akan datang. May, Cath, Coy, Joanna and more outside there :D jom ramai2 buat UNION :D

and lain kali kena bawak papa, so that ladies boleh sembang sakan in peace.....

tambahan: sebelum pi Hilton tu, sempat singgah rumah kawan yang tinggal berdekatan dengan TDL, Mega. Maaf yer sebab datang dengan tiba2. lepas tu singgah kat satu kedai yang jual santan hanya 78 yen jer setin.... tak dapat satu kotak, cuma dapat 22 tin jer.... cukup kot stok untuk puasa dan raya nanti.
| kawan-kawan | 00:06 | comments(7) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 00:06 | - | - | - |
Comment
selamat berpuasa hani..poser kat sana best tak..ada x majli buke pose sama2 malaysian..bila ler kita org nak sampai jepun..tp seblom blk menetap kat msia nak gak visit sana..agaknya u ada lg tak...
2007/09/12 1:36 AM, from jo
Salam Ramadan Hani dan Hadi, juga Ainin, Aiman dan Aimee...

Semoga puasa kali ni membawa lebih berkat buat kita semua.
2007/09/12 10:02 AM, from ainizakri
selamat menjalani ibadah berpuasa utk hani dan sekeluarga serta kekwn yg ada kt sini.. mohon maaf di pinta.. amboi.. bermadah lak i kt sini..
2007/09/12 1:49 PM, from princessharyati
Selamat berpuasa kak hani...ampooon dan maaf yea, sebab selalu "usik2' kak hani...moga ramadhan ini membawa seribu keberkatan utk kak hani dan keluarga...aminnn!!! (sopan nyaaa aku hari niee...)
2007/09/12 10:55 PM, from Mat Gebu
Selamat menyambut ramadhan kak hani....sabtu ni yatto mare-shia ni kaereru..ureshii dakedo chotto sabishii tte kanji...ada jugak baby lain nama Erina ye..;)
2007/09/12 11:18 PM, from ryuhana
sugoku hayai hani update blog (now you can see why minori also mixes her languages!)!! it was so nice seeing you and aimee again... she was so chubby before like yuuta but now the chubbiness has all stretched out and she's so tall! look forward to seeing you again soon!
2007/09/13 11:57 PM, from minori's mom
Jo, selamat berposa.. dah 5 hari baru nak jawab.. sorry erk...

Aini, InsyaAllah... busy memasak lagi ka?? klu nak minta tolong tu, cakap erk... akan ku terbangkan kereta warna merah ku ke Tokyo :D

Princess, bermadah pujangga bukankah adat budaya kita... :D selamat berpuasa... lagi 25 hari nak raya. dah wat kueh raya?

Mat, sama2 la erk... yang dok usik2 hang tu... maaf dan ampooonn OK.. kira ton-ton la erk..

Hada, ha ah, ada erina cyan.. baru 8 bulan. comel macam mama dengan papa dia...

Minori's mom, seronok dapat jumpa u sebelum u meletop!! hahaha... Minori cyan so lucky because mommy dia pandai speaking banyak language. mommy aimee speaks only japanese at home... I cakap Malay macam cakap ngan dinding... so sad... Hope to see you soon too with new born baby :D Wish you have a safe and smooth delivery. genki na akacyan wo unde kudasai ne.
2007/09/17 8:10 PM, from hani










03
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM