スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< Herbs Chicken | main | aimee no ojiichan >>

Tetamu - part 3

JUGEMテーマ:日記・一般


Pagi tadi samurai tu sampai rumah pukul 8:30 pagi dari SG. flight malam. sian dia keletihan. tengahari teman kerja dia datang sekeluarga. anak perempuan dia yang berusia 1 tahun 2 bulan amatlah comel. dengan putih jepunnya....

pagi2 lagi dah bersilat kat dapur. macam2 nak makan.... haaa... mcm tak dak masa lain nak makan. semua menu nak buat. hahahaha
menu hari ni
- nasi putih
- sup ekor (gambar kelabu asap.... ToT )
- red snapper n paprika marinated in babyleaf salad
- herbs chicken
- ebi n broccoli mayo
- maki sushi (sbb esok hari momo-no-sekku/hina-matsuri)
- chocolate cake (start buat lepas lunch. makan panas2)
- ichigo - hinoshizuku
tengok lah.... betapa besarnya strawberry nih... 2 biji pun dah penuh tangan mama. sedap ya ALLAH....
strawberry - hi-no-shizuku
| kawan-kawan | 18:49 | comments(6) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 18:49 | - | - | - |
Comment
salam sejahtera utk kak hani....buah strawberry giant tu bukan je bsar, tapi kaler dia....masya allahh...menggoda, merah ala2 mixer kitchen aid kita kan..
2008/03/02 10:00 PM, from Ah Mat Gebu
hehehe Mat.... ha ah kan.... mmg merah sungguh. strawberry ni mahal sikit dari yang biasa. klu sendiri, mmg tak beli. tapi sbb buah tangan dari tetamu, dapat jugak merasa :D syukran! syukran!
2008/03/03 3:38 PM, from hani
uih... geramnya tengok ichigo. tkat background tu nampak banyak tu, ada lebih? :P
2008/03/03 10:09 PM, from lina
Lina, ada lagi kat vege box tu... tp yg kecik2 jer la tinggal. yg besar2 sudah habis. 2 kotak/ 4 pack tu sekelip mata jer lesap. hahahaha
masa Lina kat sini, jom ler pi ichigo gari
2008/03/04 9:05 AM, from hani
Kak Hani,
kempunan aje lar... nak gi Ichigo gari kena drive la kan...
2008/03/04 7:06 PM, from lina
ada yg boleh naik train then ada bas datang ambik dari station ke ladang. area2 Miura sana.
2008/03/04 7:26 PM, from hani










03
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM