スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< 現実逃避中 -- escaping?? | main | 3 years old check-up >>

reply to shoutbox 2

JUGEMテーマ:日記・一般

lama sungguh blog ni terbiar lagi...
takder masa nak dok depan pc, lebih2 lagi bila si kecil tu ada.
asyik dok suruh mama on-kan youtube. nak tengok doraemon, shinchan ataupun mushi-king dan tak pernah lupa suruh on-kan lagu "One Love" nyanyian Arashi. sampai dia dah boleh hafal lirik sekali dengan tariannya.

oleh kerana message kat shoutbox tu dah panjang, I jawab kat sini yer...

>kak ina
hem..lepas tension ye..tgk wyg byk anak x best...ashik tanya aje...

Kak Ina, mmg pun... tak syok tengok ngan anak kecik. ngan anak besar baru syok :D

----------------------------------
>lina
nak tengok gambar bento banyak-banyak tau!
>lina
wooo... bestnya org tu nak piknik. Jgn lupa ambik gambar tau!

Lina, tak pergi pun... ada hal lain. Nash pergi kot...

----------------------------------
>nash
kak hani...sabtu ni free tak..kami (ngan kak aini & family) akan ke kodomo no kuni...buat picnic...so tghari kat sana

gomen Nash.. tak leh nak pi semalam. enjoy tak?

----------------------------------
>Lina
slm k.hani...rajin betul tanam2..k.hani nnt singgah web lina..kot ada nk beli utk omiyage..hehe..yan..ada kt msia lg? bila nk balik? atau x balik dh?

Lina, tak jadi balik la kali ni... ticket mahal bebenor. Yan, rasanya still kat Malaysia kot. kedai Lina, dah jengok. nanti nak belek lagi puas2 ;-)

----------------------------------
>masz_73
salam tn umah!.eiii bestnyer duk umah tinggi pn rajin tnm buah² ye.. yg kita pulak..tnm lalang..wakakka..:p

Salam Masz. kat rumah ni cuma tanam benda2 yang boleh dimakan. bunga2 tu sikit jer... tapi rumput pun banyak gak tu.. :D

----------------------------------
>nor_67
silaaapp!! memang mak tani lah hani bukan tanai lah hani.. sowiiii
>nor_67
mmg tanai lah hani ni.. mcm2 yg ditanam..

Kak Nor, nak buat macam mana, mmg darah petani kot :D ihik

----------------------------------
>nash
tahuke...takoyaki kat gindako tak oleh makan...kalau nak..kena mintak yg takde letak topping..

Nash, kami mmg jrg makan takoyaki. anyway, thanks bagi tau ;-)

----------------------------------
>yani
k hani.. wii fit x beli lg lah . Kalau masih kt nihon sure dah beli lama dah.. ehehe

Yani, kat Malaysia takder jual lagi ka?? nanti bleh kirim kat sapa2 yang balik klu nak ;-)

----------------------------------
>Aziemas
ehh samalah kita n3 psl UM ler..ooo dlu akak kt AAJ yek..kita dulu student AI-um gak heheheh

Azie, UM ASASI ka?
----------------------------------
>kak ina/roslana
mrh sgt dgn mil kamu ye..lepas tension ye..sebab x blk kl...kumpul duit dulu..nanti balik boleh shopping sakan kat sini...

Kak Ina, tension kena lepas gak selalu. klu tidak krem otak ni nanti. ihihihi.
| kawan-kawan | 06:27 | comments(2) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 06:27 | - | - | - |
Comment
salam..tumpang lalu kak hani.. ha'aa kita ada lg kat mesia nih.. kalau xde aral, before pose insyaallah balik tokyo.
2008/07/14 6:11 PM, from yan
Yan!!! bila balik mai sini, mai la rumah kay... take care ;-)
2008/07/22 2:55 AM, from hani










01
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM