スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< Marron Roll Cake | main | 八方美人@happou bijin >>

berita yang lasam

JUGEMテーマ:写真


dok bertagak2 nak tulis entry ni, last2 dah lasam. hmmmm..
tapi nak tulis jugak. boleh?!

at last, dapat jugak DSLR yang diidami. pikir punya pikir, last2 hubby no hito koto de, we decided beli Nikon D90 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm F3.5-5.6G VR

puas hati sungguh.
ni gambar yg diambil buat pertama kalinya guna D90.
ballerina

yang ini pulak ambik kat Yokohama Osanbashi.
Minato Mirai
gambar ni diambil tanpa tripod. menyesal sungguh tak bawa tripod. kalau tak sure lagi sharp dan cantik.

masih lagi dalam proses membaca buku penerangan. bila la nak pandai....
pandai pun tidak lagi dah berangan nak beli micro lens. camera bag yang diingini tak beli2 lagi. macammana nak kaya kalau macam ni.... :-P
| interesting | 21:00 | comments(8) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 21:00 | - | - | - |
Comment
Pucuk dicita ulam mendatang...Hani, hang belajaq sampai pandai...lagi sebulan dua, I pi beli..hang boleh tak bagi free consultation. Semalam I dok demam tak bgn, hubby kata...sian you demam, nanti I hadiah kan you camera yg canggih cam depa dok pakai tu , nak tak....huh...hampir kebah terus demam ni..yattaaaaaaaaa
2008/10/21 8:52 AM, from ainizakri
Kak Aini, tu dia aih... ubat demam dia canggih sungguh. nak beli brand apa?
nak ajaq?? ish... cek pun dok me'ghangkak lagi nih... silap hari bulan menyuluq te'ghuih.


2008/10/21 9:54 AM, from hani
k.hani...best nye dpt (beli?!!!) kamera bagus camtu. lawo2 la gambar nye..
2008/10/21 12:01 PM, from umeboshi
k.hani,both gambar lawa. suke sgt gambar minatomirai tuh.buleh buat poskad!! i luv minatomirai. minatomirai, i'm in luv.. hik hik hik..
2008/10/21 12:45 PM, from waniey
cantik gambar, kalau dah tamat ilmu baca buku tu mesti lagi cantik. :-)
saya pun tengah duk baca & research DSLR. Nak beli satu, tapi kenalah menabung dulu. hehehe

p.s. D90 kat sana bape harga?
2008/10/21 5:53 PM, from lina
wah kak hani dah dpt DSLR lah.. saye ngidam sejak thn lps lagik.. tp tak dpt beli pon.. tgg lah sampai budget cukup.. kat sini sgt mahal.. (tade mhl sgt pon) RM2500++..

anyway moga jd photographer yg sgt besh!!
2008/10/22 1:53 PM, from sreSHAziela
cantik betul lah gambar dgn kamera tu... teringin tp sbb nak kaya .. mimpi je lah... hahaha...
2008/10/22 11:38 PM, from sue
Ume chan, gambar2 tu tama2 jer jadi cantik. mada mada ude ga warui desu yo.

Waniey, kat situ mmg cantik. ada lagi satu spot. kat atas satu jambatan.
nengajou wa korede kimari?! :D

Lina, tak tamat2 lagi. makin dibelek makin pening den....
D90, klu kat akihabara leh dapat below 10man w/t lens. cuba check kat kakaku.com
bila tabung penuh, belanja la kitaorang makan :-P

sreSHAziela, TQ TQ. photographer yang besh?? InsyaAllah :D

Sue, tu sebab kami tak kaya2. dok beli benda2 tak berapa berfaedah. sampai kena tengok tv buruk & makan bercatu. kekeke

2008/10/24 3:18 AM, from hani










10
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM