スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< oil sardine pasta | main | baby John >>

his dream

JUGEMテーマ:日記・一般


on the stage

Khamis lepas hari graduation Ainin. dah tamat sudah alam persekolahan untuk sekolah rendah. Alhamdulillah. mulai 6hb April nanti dia akan memasuki alam menengah pulak.

gambar kat atas ni semasa 謝恩会@syaonkai, majlis tanda terimakasih kepada sensei kelas mereka. Ainin nyanyi lagu "Believe" by Arashi!!!! on the stage selepas bertalu2 kawan2 dia buat AININ call. wah... terkedu mama. hahahaha. sebenarnya semasa menerima sijil, setiap murid dikehendaki membuat short speech. mama dengan papa terkejut dan tergelak bila dengar speech Ainin. dia kata dia nak jadi penyanyi, bila masuk menengah nanti dia nak belajar bab2 menyanyi... hohoho. bila mama tanya dia, siapa dia minat, dia jawab "of course Ohno". 渋い!

walau apa pun for Ainin, 卒業おめでとう♪
mama doakan your wish will come true. gambare----
| kids | 01:18 | comments(7) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 01:18 | - | - | - |
Comment
Salam perkenalan

Kenapa dia tak minat Jun Kun macam ibu dia
2009/03/23 1:32 PM, from Nana
wow.....
ada record nyanyiannya?
entah entah nanti producer ternampak... n sign him contract become penyanyi :D
2009/03/23 3:13 PM, from jolenesiah
uwaaaa...bakal geinoujin nih!cayok!!go ainin go!!
2009/03/23 5:31 PM, from MamaIQ&IIQ
Good luck Ainin menngejar cita-cita.

Habislah Kak Hani nanti bila peminat dia serbu rumah. LOL
2009/03/23 7:19 PM, from lina
makin encemlah si Ainin .. kalo jd geinoujin nanti sure ramai peminat nih..
2009/03/26 2:33 PM, from yani
Nana, entahlah. dia kata Ohno "cool" ;-)

Jolenesiah, ada video, tapi dia tak bagi letak :( malu katanya. macam mana nak naik pentas kalau malu??

MamaIQ&IIQ, takat nak berangan sapa pun boleh. biarlah dia berangan. entah esok lusa bertukar lagi. muahahaha

Lina, uih... lepas ni mama dia kena solek dan pakai lawa2 la yer... :-P

Yani, hehehe kembang sat orang dok puji dia tu. tapi kan gigi macam pagar nak terbalik. bila sengih buruk rupa. nak kena pasang crown.
2009/03/27 11:36 PM, from hani
salam hani..memanglah muka si ainin dan rambut pun dah macam artis jepun...anak dara akak memang minat dgn artis jepun ni..tapi nak cakap jepun tak tahu..
2009/03/31 6:01 PM, from kak ina kl










10
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM