スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< baby John | main | sibuk!!!! >>

preparing for new season

JUGEMテーマ:日記・一般


sorry sebab berdiam diri buat seketika. dan maaf juga kerana tak dapat reply komen. entah kenapa kadang2 shoutbox tu hilang entah kemana.

sibuk bersama budak2 yang tengah bercuti. dan juga menyiapkan segala keperluan mereka untuk menyambut tahun baru persekolahan. uniform untuk Ainin dah siap diambil dari tailor. hari Ahad nanti ada entrance ceremony. minta2 semua berjalan lancar. untuk Aiman pula tak ada apa2 yang perlu disiapkan. cuma guna barang2 yang lama saja. dah nak masuk darjah 5 awang tu...
untuk Aimee yang banyak nak kena siapkan. segala beg dah mama jahit 2 hari lepas. kali ni tak beli banyak pun. uniform dah dihantar oleh kenalan mama dimana anak dia dah habis zaman kinder. summer lepas, tanya, nasib baik belum lagi ada orang tanya. rezeki Aimee. nampak baru sangat lagi, walaupun dah 3 ker 4 generation blazer tu. agaknya Aimee yang terakhir kot. cuma tinggal nak lekatkan nama pada setiap barang yang nak dibawa ke kinder nanti. every little thing. even color yang ada penutup tu kena letak nama kat body dan penutup. haiyaaaa... tapi bagus jugak. senang nak cari kalau hilang. cuma kerja mama bertambah la.
ni beg yang mama jahit. masa pergi beli kain tu, Aimee minta Hello Kitty. memang comel. tapi bayang kan, nanti dah darjah 5,6 pun dok pakai Hello Kitty kaler merah, sure dah tak comel kan. corak yang ni, mama tengok terus jatuh cinta. balik rumah, tengah menjahit, Aimee masih berkata "Kitty chan no hou ga yokatta!!". Alhamdulillah, bila dah siap, suka pulak dia ;-)
her bags. she is ready for kinder
have to go to bed now. esok ada kelas pulak. tata
| kids | 02:49 | comments(7) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 02:49 | - | - | - |
Comment
syoknya dpt hello kitty tu..anak saya kalau dpt yg ni sure dia tak lepas..
2009/04/04 4:02 AM, from he
kak hani.. lama berdiam diri.mcm ne nk buat benda alah tu..ajar2...

p/s: reply lewat email pun xpe..sbb nur pon kdg jrg dh buka enail..hihi
2009/04/04 4:36 AM, from nur
alaa...comelnyer k.hani..
lg comel bila aimee bwk g youchien nnti.
2009/04/04 8:16 AM, from are
sis, lawanya!! dulu masa gi tokyo, visit my brother, i bought hello kitty nye kain for bag, but sampai sekarang tak jahit sebab tak tau mcm mana nak jahit jadi bag.
2009/04/04 2:47 PM, from shidah
hebatnya.....
bermacam macam bag..... comelnya kain itu... suka yg ada piano tu... kawaii ~
2009/04/04 8:13 PM, from jolenesiah
kawaiiiii la beg2 ni, k.hanny. moga aimee happy ke kinder :)
2009/04/06 11:14 AM, from umeboshi
HE, anak2 memang macam tu. ni dok kecek shimajiro bento bako pulak. adoiii

Nur, sorry erk... tak sempat gi post office lagik. InsyaAllah minggu depan baru lega sikit kot.

Are, terimakasih. semua kena tinggal kat sekolah. satu jer yang besar dok bawa pergi balik. tak nak order? :D

Shidah, terimakasih :D laaa... naper tak beli sekali buku panduan jahit beg. murah jer buku2 tu.... walaupun tulis japanese, tengok gambar pun boleh tahu cara jahit. senang sangat.

Jolenesiah. haah macam2 beg. satu beg memang untuk kelas music Aimee. suka dia :D

Ume chan, terimakasih. memang suka sangat pi kinder. dapat ramai kawan.

2009/04/08 9:21 PM, from hani










12
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM