スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< Nagaoka trip | main | Selamat Hari Raya Aidil Fitri >>

Selamat menyambut Ramadan

sure ramai dah boring asyik tengok gambar yang sama jer bila mai sini kan... sebenarnya makcik takdak mood nak menulis sekarang. banyak benda nak kena buat pun ada..... hehehe alasan :-P

Jepun start puasa hari Sabtu. Ainin pun excited nak puasa sama. mama pun excited la nak masak sedap2. dah lama tak masa sungguh2. main2 jer memasaknya. mana yang sempat saja :-P summer holiday ni, mama pun nak holiday jugak!!!!

gambar hiasan. (abaikan background. time ambik gambar ni, makcik dalam mood MALAS. beg dari Malaysia tu pun tak kemas2 lagik :-P)
aksi Aimee tengah main ukulele papa punya. tapi siang hari memang jadi Aimee punya la. celik jer mata, greng greng main, tak pun dia on keyboard kuat2 main entah apa lagu yang dia suka.


| kids | 02:33 | comments(2) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 02:33 | - | - | - |
Comment
Salam kak hani... sihat x ni? Dah lama akak senyap tanpa khabar berita... rindu lerrr.... akak busy ke???
2009/09/08 4:34 PM, from rishazalia
kak Hani... dah lama tak de updates.... r u ok?
u r missed
2009/09/17 5:38 PM, from jolenesiah










10
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM