スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< white-eye/ mejiro (in japanese) | main | tulip >>

Aimee's art

Aimee sangat suka melukis. hari minggu lepas, Aimee ambik water-color Ainin dan melukis macam2. so, mama suruh dia lukis kad terimakasih untuk cikgu kinder dia.

ni dia hasilnya.... mama cuma tolong bagitau picit keluar kaler2 dan bancuh untuk dia. cantik tak?? hihihi. sapa lagi nak puji kalau bukan mak sendiri kan... orang tak puji pun takper... janji anak dan mak dia puas hati.
 
tulip & pero-pero candy
| kids | 10:03 | comments(5) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 10:03 | - | - | - |
Comment
k.hani, org len tgk pun sure kata comel, sbb pandai aimee wat tone colour kat bunga tu, klu nabu konpem x bleh pasai nabu mmg x pandai bab2 kaler2 ni...
2010/03/02 11:24 AM, from
k.hani, org len tgk pun sure kata comel, sbb pandai aimee wat tone colour kat bunga tu, klu nabu konpem x bleh pasai nabu mmg x pandai bab2 kaler2 ni...
2010/03/02 11:25 AM, from inabu
Salam Kak Hani,

I'm your blogs silent reader. So happy kak hani blogging semula. Mintak izin link your blog to mine.

Arigato!

mami (japanese food die-hard fan)
2010/03/03 7:13 PM, from mami
salam hani...barulah bernafas semula blog kamu ek..
cantik sungguh gambar yang kamu tepek kat blog k amu..suker akak tenguk.
2010/03/06 12:58 AM, from kak ina kl
Just nak bagitau Kak Hani, saya baru tagged akak tapi kalau busy, abaikan saja... ;)
2010/04/09 6:17 PM, from coy










12
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM