スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< update | main | Happy Birthday My Samurai :D >>

chakkkkkk

 Assalamualaikum.
lama sungguh tak update blog nih.... sampai hampir lupa password nak masuk jugem ni haaaaa... nasib baik masih simpan first email dari jugem. Mr Samurai upgrade pc nih kerana terpaksa sebab iPhone dia tak boleh nak activate guna version lama. semua dia dah "clean" sampai cerah... so terpaksa lah bini dia ni meraba2 mencari sana sini... dalam pada itu keitai pulak rosak. beg jatuh dari pole gedebuk, pecah monitor.... pergi kedai softbank, katanya data semua tak dapat diselamatkan.... sebab tak boleh nak check monitor... cissss... so sapa2 yang ada no. dan jugak email keitai, dan ingin berhubung lagi dengan makcik, please hantar message or one-call. kalau tak nak, makcik tak kisah...

uihsss... panjang sungguh pembuka bicara... :D
terimakasih kepada semua yang bagi komen kecuali yg dok boh komen lucah2. aku tembak kang baru tau... tak yah cari la... sebab memang dah kena delete kan... buat masa ni mood dan mode nak menulis/menaip masih malas... (BILA nak rajin haaaaa??) Farmville makcik pun dah tak productive macam dulu... kat cafe pun dah banyak food basi.... hahahahaha... penat weiihhh anak 3, terkejar2. ingatkan masuk musim cuti, makcik boleh tidur sampai tengahari... rupa2 nya lagi sibok.... pergi dengar taklimat la, pergi interview la.... alhamdulillah MIL ada kat sebelah. boleh jugak dia tolong tengokkan budak2 yg kena tinggal terutama budak kecik yg mulut murai tu...

komen kat box tu pun tak balas2. maaf yer.... jgn ingat saya sombong..... cuma saya malas. baik tak yah letak?? alaaaaa biar la dia kat situ... jadi hiasan..... boleh ker?? :D

anyway.... dah letak kategori tu sebagai kategori makanan, nak jugak post gambar makanan. tapi ni dah lama buat. dah post berbulan kat facebook. baru nak muncul kat sini....

Rasberry Lemon Tart
Raspberry Lemon Tart

| makanan | 00:43 | comments(1) | - | - |

スポンサーサイト

| - | 00:43 | - | - | - |
Comment
salam kak hani...wahh lama dok masuk cni x berupdate...akhirnya...ada jugak cerita baru...heheh makan vitamin r bagi banyak bagi buang mood malas tu... :)
2010/08/09 1:47 PM, from pizet










08
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM