スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< Gigi | main | Last day check up >>

Suspen je....

Awal pagi lagi atok dan nenek dah keluar rumah gi sampo sambil singgah kat klinik untuk drop kad. Katanya dapat nombor 1. Hah... tu dia, awal bebenor diaorang nih. Okage sama de, belum pun pukul 10 dah habis check up. Waktu balik singgah kat Mr. Donuts minum cafelatte secawan, lepas geram sebab dah lama tak minum kopi ngan teh. Call atok mintak datang jemput (bila lagi nak bermanja ^_^). Balik sampai je kat rumah, pergi la toilet. Alamak berdarah. Terkejut!!! gak. Pegang sana sini, tak rasa sakit pun. Anyway, call klinik dulu, minta advise. Nurse kata mungkin kesan sampingan akibat check dalaman tadi. Oh..... baru teringat, kat dalam magazine ada tulis bab nih. Selama ni tak ada experience berdarah disebabkan check dalaman. Buat suspen je.... Betullah, 3 kali mengandung, 3 pengalaman berlainan. Tak sama.

Ringo-chan data
Umur: 37w5d
Berat: 3000gm
Berat mama: +10.0kg huwaaaa........ bertambah lagi. YABAI ZO!!
| pregnancy | 23:01 | comments(3) | trackbacks(0) | - |

スポンサーサイト

| - | 23:01 | - | - | - |
Comment
ooo... memang kena buat check dalaman ke?...
2005/06/05 9:47 AM, from yani
ade perbezaan checkup kat jepun dan luar jepun. Kalau kat negara luar Jepun, tak perlu check internal tiap bulan tapi kat JEpun lepas 4 mths kena check every month. Ini yang fed up bila pregnant kat jepun.
2005/06/07 11:12 PM, from halela@okinawa
Memang kena buat check dalaman Yani. Macam kata Kak Lela la. Masuk je 32W kena 2 minggu sekali, 36W pi every week lagi. Eco tu tiap kali. Check dalaman pulak selama ni yang tak buat tu cuma beberapa kali je. Check banyak sangat. Kalau sihat tak ada problem tu sikit kot. Akak kali ni banyak problem, lagi pun umur melebihi 35 memang banyak risiko, tu yang check lebih kot. Nasib baik doktor pompuan, tak la malu sangat.
2005/06/08 11:36 PM, from hani









Trackback
url: http://puterihani.jugem.jp/trackback/95

01
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM