スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |
<< Suspen je.... | main | Belum menetas >>

Last day check up

Esok due date. Hari ni pergi buat check up untuk kali terakhir.
Bila doktor buat check dalaman, masih 1.5cm. Doktor buat OMAJINAI. Sakitnya!! Pintu rahim dijoloknya bagi sedikit shigeki. Kot-kot jintsu tu datang. Kalau sakit tak datang sampai Isnin ni, kena gi buat appointment masuk wad. Doktor kata nak guna ubat tarik sakit. Selalunya tunggu sampai 41 minggu, tapi disebabkan Ringo chan besar, over 3500 gm, nak kena keluarkan cepat.
Balik rumah, suspen gak ada darah pekat keluar. Gabra gak. Tapi sakinya tak datang-datang.
Tengah dinner temaki-sushi kat rumah nenek, sakit datang 20 minit sekali. iyo-iyo dana.... semua orang dah suspen. Nenek suruh makan banyak-banyak takut tak ada tenaga masa nak bersalin nanti. Balik terus shower, siapkan barang untuk ke hospital, siapkan barang bebudak nak sekolah, pass semua kerja kat nenek dengan memo dan alat-alat sekali. Bila-bila masa OK. Tup-tup sakitnya terstop. Dah tak datang lagi. Buat suspen je.
Kalau lahir esok, the best present for father's & jiji's day la jadinya. muahaha
| pregnancy | 22:23 | comments(2) | trackbacks(0) | - |

スポンサーサイト

| - | 22:23 | - | - | - |
Comment
byk2 baca surah Nabi Yusuf..moga selamat semuanya.bila dah on jgn lupa call tau.
2005/06/18 10:46 PM, from fidah
klela doakan selamat segalanya untuk hani. Inilah kita perempuan, sakit kena tanggung sendiri tapi alhamdulillah, jadi perempuan lah best!
2005/06/19 2:13 PM, from halela@okinawa









Trackback
url: http://puterihani.jugem.jp/trackback/97

06
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM