スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | | - | - | - |

farewell

sedih!! sedih!! huwahhhhh!!

teman ku lepas seorang, seorang lagi balik Malaysia. 13hb, dah balik Fidah satu family. this coming 23hb ni pun Sue & family nak balik. semalam kami dijemput kerumah Kak Eda yang mengadakan majlis farewell untuk Sue sekeluarga dan juga adik Rashid, exchange-student, yang akan balik bulan depan. farewell untuk Fidah sudah dibuat pada 6hb Ogos lepas di restaurant Surabaya bersama teman-teman yang tinggal disekitar area Kanto, iaitu Saitama, Tokyo dan Yokohama.

rasa-rasa macam baru jer kenal. baru rasa nak mesra dengan mereka. tapi apakan daya. tanggungjawab menunggu mereka di tanahair. Didoakan semoga kalian selamat pulang ke tanahair tercinta. and enjoy life there!! jangan lupakan kami yang jauh disini yer.
| kawan-kawan | 01:29 | comments(2) | - | - |

dating

semalam sebelum gi ziarah kawan yang baru bersalin (tak baru la jugak, dah lepas pantang) sempat singgah kat World Porters di Sakuragi-cho. shopping present for baby Nasreen, actually, ringo pun dapat hadiah dari auntie Sue (terimakasih banyak2). after that, we went to SURABAYA for lunch. we ordered lunch set and a plate of tempe goreng. hmm... sedap sekali (pronounce like indonesian)

after lunch, I drove to friend's house guna daisan-keihin. cepat jugak sampai. baby Nasreen comel sangat. rugi tak leh letak gambar. takut ibunya marah. he...he...

ringo, asyik melalak lagi. apa nak buat. anak ku pe'ghak banyak. thanks for my friend. lain kali leh gi dating lagi yer. kita gi FUJIMAMAS pulak yer. seronok ada kawan gi jejalan.
| kawan-kawan | 17:29 | comments(3) | - | - |

03
--
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
--
>>
<<
--
Profile
PR
New entries
Archives
Categories
Recent comment
Recommend
PicasaAlbum
いろいろ ー 花、葉っぱ、アイミ etc....
Feedjit
Mobile
qrcode
Links
Others
無料ブログ作成サービス JUGEM